hu

Capelli Lisci
Ecco tutti gli accorgimenti e i metodi su come realizzare una piega liscia e perfetta

itenesfrdeptruarbgcazhcsdaeletfafihihuidiwjakoltlvmsnlnoplroskslsvthtrukvi

Enter in Capelli Lisci


Capelli Lisci : Szeretne átalakítani a fürtöket, sima selyem esik, anélkül, hogy a káros hatások a lemezeket? Venni a tippek és trükkök a haj stylist, viszont a természetes göndör haj, sima, puha és fényes! El tudod képzelni, egyenes haj, és fényes? Szükség van a megfelelő sampon egyenes haj. Az ellátás és a simító technikákról, a haj, a hajad járnia. Használja a simítással sampon à render hajad puha és hihetetlenül fényes. Után minden sampont kell segítségével a hajkiegyenesítő balzsam, lehetőleg csak a alkalmazni a tippeket és a haj végeihez közel. Győződjön meg róla, hogy alaposan öblítsük ki a kondicionáló után egy rövid alkalmazás, és ne feledje, hogy a Légkondicionálók nem kell alkalmazni a fejbőrön, mert kövér gyökerek. A göndör különösen rakoncátlan és nehezen kezelhető, alkalmazni kell egy göndörödést szérumot a fodrász által ajánlott, vagy egy termék feltüntetett egyenes haj. Ezek a kezelések után törölköző száraz haj egy törülközőt a haj kell elosztani. Növényi olajok, a szilikon és a fehérjék az értékes összetevők ezeket a kezeléseket, amelyek segítik, hogy kiegyenesedik a hajad. È levegő szárító a hajad nehéz fenntartani egy sima eredmény: mindig, még a nagyon vékony haj és sima lesz jelen a lágy hullámok. Ha azt szeretné, hogy kiegyenesedik a hajad, hogyan kíván a fodrász, a hajszárító lesz à a nagy segítség, és lesz nemsokára megtanul-hoz használ ez illően. A legjobb technika van a hajad, húzza meg ecsettel, strand strand után. Egy kerek è ecset ideális rövid haj: kell használni, mintha a Tekercselt strand, meleg hajszárító segítségével hajcsavaró és gyorsan húzza ki a haját, míg a meleg levegő szárító seguir à ecset. A hosszú haj, haj-stylist tanácsol-hoz használ egy kefe és nagy, mindig elfogadása ugyanazt a technikát. Ön tudna megpróbál, is, krémek, testápolók, vagy hajkiegyenesítő-spray lehet vásárolni jellemző, a hajszárítót a haj hajkiegyenesítő használata előtt a hajra kell alkalmazni. Hogy adjak néhány gyakorlati információt, mi szívesen emlékszem néhány simító leöblítendő termékek tartalmaznak ügynökök, hogy megvédje a hő, úgy, hogy a haj fenn tudja tartani a nagyobb hidratálást.

Encyclopaedic hair website

Capelli Lisci capelli Capelli Lisci acconciature Capelli Lisci estetica Capelli Lisci moda-capelli Capelli Lisci salute Capelli Lisci parrucchieri

Capelli Lisci - Hairdressers hair health care in the salons of beauty and aesthetics, with hair style for fashion photos and sales of hair-hair care products.

Sections of Interest

Capelli Lisci, hairdressers, hair, health, beauty salons, hair fashion photos, hairstyles, aesthetics, for sale, chat hair, hair loss treatment, hair loss, balayages, meches, shatush, deja-vu, Capelli Lisci, Globelife, fiera parrucchieri, marche prodotti capelli, settore parrucchieri, aziende tinture capelli, produttori prodotti professionali parrucchieri, fabbrica linee prodotti conto terzi, private label, accessori capelli, rivenditori prodotti parrucchieri.
Capelli Lisci, grossisti venditori prodotti per capelli, concessionari prodotti per parrucchieri, agenti parrucchieri, saloni di bellezza, ricerche di mercato nel settore della moda capelli, attrezzature per parrucchieri, infoltimento capelli, informazioni capelli, notizie prodotti parrucchieri, arredamento negozi di acconciatura.
Capelli Lisci, import export, forniture parrucchieri, made in italy

Gossip & News

19 Jun 19

Luc Vincent, Sophie Tessier La Rousse, Stephane Scotto Di Cesare

 

Ph: Alain Comtois
Make-up: Vanessa Ortiz
Stylist: Anne Sophie Gadbois

hair-collections

19 Jun 19

Jonny Engstrom

 

Collection: Redux

hair-collections

18 Jun 19

Laurent Decreton

 

In his Blossom collection the hairstylist fuses street hairstyles with the Paris runway looks. Choppy bobs, Japanese braiding techniques and the cool-girl curly hairstyles. Blossom is a hair story with a fresh modern feel, the hair literally blossoms on each picture. Inspired by what Laurent sees on the streets during his many travels he has effortless translated all influences such as unique colors, textures and movement into this collection. The hair colors of this Blossom collection are as bold as the used haircuts. Fiery red is the the trend color for this spring/summer, combined with a bob cut or a mid-length haircut the color really blossoms. For the guys the grunge street style with medium to long hair has been upgraded with a slick touch.

Collection: Blossom
Ph: Giel Domen
Make-up: Natacha Maillard
Stylist: Lieve Gerrits

hair-collections

18 Jun 19

Adria Regadera, Víctor Gutierrez, Adolfo Vicente and David Fernandez

 

Lives that cross at one point, the crossroads of the hair salon. A point of confluence where people from all backgrounds and styles leave feeling happier than when they first entered.

Collection: Lives
Ph: Javier Avila
Make-up: Rodelas
Art Director: David Rodelas

hair-collections

17 Jun 19

MATRIX

MATRIX (brand americano di prodotti professionali per capelli
di proprietà di L'Oreal) sarà partner ufficiale
di MILANO PRIDE 2019 con la linea
di trattamenti e styling per capelli Total Results.

La MILANO PRIDE celebra le diversità in tutte le sue forme,
non solo quelle legate all'orientamento sessuale.

La MILANO PRIDE 2019 durerà una settimana
dal 21 al 29 Giugno.

Il connubio con il brand Matrix Total Results nasce dalla condivisione
di valori come l'inclusività, la libertà e l'uguaglianza.

Durante la Pride Week, MATRIX sarà presente in Piazza Oberdan 
con un "Pride Hair Bar" dove gli HAIRSTYLIST offriranno servizi
di blow-dry e piega express.Enter in Capelli Lisci